Novice

POPOLNA PROTEINSKA PLOŠČICA - QUEST BAR

  • 23 oktober 2015
  • Število ogledov: 4357
POPOLNA PROTEINSKA PLOŠČICA - QUEST BAR

Beljakovine, ki jih zaužijemo, se v telesu razgradijo na aminokisline in tako predstavljajo glavni vir hrane našim mišicam. Kadar smo telesno aktivni ali pa v telo vnašamo manj kalorij, se aminokisline porabljajo ne samo kot mišična hrana, ampak tudi kot energija telesu. Del aminokislin se lahko porabi neposredno za energijo (BCAA – aminokisline z razvejano verižno zgradbo), del pa se mora najprej spremeniti v glukozo in se šele potem potroši za energijo (L-glutamin). V primeru, da vnos esencialnih aminokislin s hrano ni zadosten, bo začelo naše telo še bolj pospešeno razgrajevati telesne beljakovine (mišično maso) in si s tem zagotovilo nujno potrebne aminokisline. Dnevno naj bi zaužili med 2,5 in 3 g beljakovin na kg telesne teže, predvsem pa je pomembno, da uživamo beljakovine z visoko aminokislinsko sestavo.

Ker pa je potrebe po kakovostnih beljakovinah z običajno prehrano težko zadostiti, vedno več ljudi posega prav po različnih proteinskih pripravkih (praški, ploščice, napitki …). Na trgu obstaja zelo veliko takšnih in drugačnih proteinov, najboljše pa je, da izberete tiste z optimalno aminokislinsko sestavo, visokim deležem koncentrata ali izolata in z nizkimi vrednostmi sladkorjev in maščob.

Quest Bar je edina popolna beljakovinska ploščica na tržišču, ki tekmece prekaša takorekoč v vseh pogledih. Okusi so naravnost fantastični, kljub temu, da ne vsebuje dodanega sladkorja ali umetnih sladil! Quest Bar vsebuje kar 20g izjemno kvalitetnih beljakovin - izključno izolat sirotkinih in mlečnih beljakovin. Klasične beljakovinske ploščice so ponavadi polne kolagena in soje... Quest Bar ne vsebuje glutena (kar pomeni, da jih lahko uživajo tudi ljudje s celiakijo ali občutljivostjo na gluten). Seznam sestavin je razmeroma kratek in enostaven v primerjavi z drugimi beljakovinskimi ploščicami polnimi polnil, sladil, barvil in umetnih okusov!

Je idealna ploščica za vse, ki želijo beljakovine vrhunske kvalitete in s tem izločiti nekaj ogljikovih hidratov iz svoje prehrane. So tako okusne in priročne, kot običajne čokoladne ploščice, poleg tega pa zagotavljajo hranljivost skrbno pripravljenega obroka, ki je bogat z vlakninami, ki vas bodo nasitile in vam pomagale pri prebavi in hujšanju.

Sedaj na voljo v Fitcentru Radlje!

Kategorije: Novice, Obvestila

Nahajamo se...

Koroška cesta 65c
2360 Radlje ob Dravi

Info 051 475 552