Novice

BPI BEST PROTEIN BAR

  • 21 julij 2016
  • Število ogledov: 1920
BPI BEST PROTEIN BAR

Bpi Sports je postalo vodilno in najhitreje rastoče športno prehransko podjetje na svetu. Njihov namen je delati boljše produkte, za boljše rezultate in potrošniku zagotoviti kombinacijo najboljše kvalitete, cene in okusov! Filozofija podjetja temelji na dejstvu, ki nam je vsem skupno in nas združuje- da postanemo najboljša različica samega sebe.

Nova Bpi Sports proteinska čokoladica prepriča z neprekosljivo močjo svojega okusa, gladke teksture, kvalitetnih sestavin sirotkinega in mlečnega izolata proteinov. Vsebuje 20 g beljakovin, je mehka in okusna, vsebuje koščke piškotov in čokolade, tablica se ponaša z 15g-17g vlaknin, 0 trans mačobami, hkrati pa ne vsebuje glutena, je brez filtrov in drugih aditivov.  Izbirate lahko med štirimi različnimi okusi; Cookies&Cream, Chocolate Peanut Butter, S'mores in Apple Crumb Cake.

Čokoladico lahko zaužijete samostojno kot zdrav prigrizek, idealna je za vse zaposlene, kadar ste na poti, za tiste,ki ste na dieti, primerna po treningu, ali pa kadar se želite posladkati brez slabe vesti!

 Pridite, izberite svoj okus in jo preizkusite, na voljo v Fitcentru Radlje!

 

Kategorije: Novice, Obvestila

Nahajamo se...

Koroška cesta 65c
2360 Radlje ob Dravi

Info 051 475 552